Hacked 1923Turk Grup - Tugay
Hacked 1923Turk Grup - Tugay
Nome utente:
Password:
Salva password
Hai perso la Password? | Opzioni di amministrazione

Profilo Utente

 EugeneKa Membro da: 22 Luglio 2014 
 Foto 
EugeneKa
Premi per ingrandire la Foto
 Informazioni Membro 
Indirizzo Email:   weirdomin@hotmail.com 
Ultime Discussioni
 
 Nessuna Discussione...
 
 
Informazioni di Base
User Name:  EugeneKa 
Nome reale:  EugeneKa EugeneKaWE
Locazione:  Jalapa Nicaragua
Saint Croix
Sesso:  1
Occupazione:  Customer
Discussioni Totali:  0
Altre informazioni
Biografia: 
Joggesko og skinny

Selv nike dame sko om Fashion Week i Berlin har fortsatt å kjempe, og har egentlig ikke nådd internasjonal relevans at de ønsker at street style hovedstaden har nå brakt det til en viss popularitet. Hele bøker har blitt skrevet om Berlin utseende, Angelika Taschen og Alexa von Heyden brakt i fjor, for eksempel, The Berlin-stil et sett av regler med spesifikke instruksjoner for den riktige Berlin ser ut. Reading lært at designer vesker er mer eller mindre forbudt, hvis det ikke angår arvestykker eller i det minste annenhånds bargains. Og håret skal ikke være blow-tørket, ser det altfor hardt!

For en by som har mye på en liberal kultur av livet, slik reglene er ganske strenge. Den tilhører motesans i Berlin, men likevel så mye mer enn billige nike free run bare den tilsynelatende ikke-planlagt, mens ennå stylet verdener av hip høflighet: fra representanter konvensjonelle subkulturer opp til perlekjeder peiling, skodd seiling Rich Kids møter en i bybildet, men stort sett alle look.

Hva sannsynligvis fremdeles sant: Det man oppfatter som typiske Berliner se, safe er antrekk. I skinny jeans, gensere og joggesko kan du bare lage en lokal fremmed eller til kurset Coated ingenting galt. Hva annet bør observeres for ikke å tiltrekke seg oppmerksomhet mellom de homogene omhyggelig utformede besøkende kaffe scene? Vår tilnærming til utseendet [url=http://www.catalinayachts.com/nike-free-butikken.cfm]nike free 5.0 herre[/url] til en by det avslører og respekt, overdrivelser og generaliseringer tjene til å illustrere!

Joggesko og Skinny Jeans: Den grunnleggende utstyr

Den gode ting om Berlin er faktisk trenden for unisex. For menn og kvinner, derfor de samme kjøpsanbefalinger for Berlin Uniform gjelde: skinny jeans, noe oversize for obendrüber, flat snøre på støvler eller joggesko. Gern alt i grått, svart og brun, selv om sommeren. En uniform nike free norge som i utgangspunktet ikke avslører mye om de virkelige stil kompetanse av brukeren. Maksimum ved Sneakers det dukker opp da: Hvem er fortsatt kjapt neon-farget Nike Airmax, var billige nike free run det siste trolig ikke på Torstraße i Berlin Mitte gå.

Shabby Chic og vintage mani

Og også, hvis du ikke liker å innrømme: The Berlin blogosphere veldig imponert hvordan Berlin utseende oppfattes rundt om i verden. Og mange, mange bloggere Selfies forplante en enkelt Shabby Chic, som er, selv de dyreste designer klærne er så trimmet litt av uaktsomhet. I den grunnleggende uttalelse av Berlin ser så er det konsensus som en faktor må det noen gang tjene frisyre. Men også fordi du har blitt vant til å barbere sidepaneler, fargerike tråder og Dutt menn.

At en fersk renoverte hus er fint, [url=http://www.nefesh.org/nike-free-sko.cfm]nike free run grey[/url] bør du ikke snakke for høyt som kaller de anti-gentrifisering aktivister på scenen (Hva, bor du [url=http://www.nefesh.org/nike-free-blue.cfm]nike free 5.0 blue[/url] i den nye bygningen?). Men ikke bare bygninger, bør man vurdere sin lange historie ved første øyekast. Også antrekk er velkommen til å bli historisk inspirert. Dette gjøres best med utseendet selvfølgelig arvestykker. Hvem kan ikke generere litt slitte skinnsekker, klokker og smykker med historie fra intra-husholdning klær fundus, må willy-Bulle håndtere Vintage industri og skaffe reglene for loppemarkeder, bruktbutikker og online deling nettverk.

Det faktum at hele livsverden er gitt med referanser til fortiden, er veien ganske vanlig og faktisk påminnet hvor til tider grunnleggeren boom på slutten av det 19. århundre, tradisjonelle middelklassefamilier forbannet blitsen briljere livsstil av Nouveau [url=http://www.nefesh.org/nike-lunareclipse.cfm]nike free run[/url] Riche. Bare på denne perioden passer så godt tendensen av Berlins mange herrer, til å presentere seg selv som moderne æra dandies. I denne forbindelse, kan bare si: Alt allerede vært der en gang!

Utvilsomt henge mote og musikk sammen tett, bare tenk på Hedi Slimane, som gjør sin preferanse for grunge hele samlinger. I Berlin, er dette fenomenet kanskje sett enda mer enn i andre tyske byer. Selv om Berghain ikke lenger anses å være mest revolusjonerende klubb gjennom tidene, rave kulturen av en svunnen inspirert Berlin fashion stilen til denne dagen.

Og så de virkelig kule jenter liker scenen som en remake av 90-tallet Love Parade girlies nike shox sko med blanke leggings, runde, speilet solbriller, midriff skinn bustiers, og, klare platåsko. Noe trashy det kan være stille i Berlin, også hip hop tilbehør og billige nike shox glam rock leopard print er velkomne. Men dette betyr ikke at den kjølige Berlin ikke har flere statussymboler. Huset mitt, barnet mitt, mitt tre triumviratet av livs prestasjoner er også sant for en [url=http://iurl.no/54i]Nike Roshe Run Sko[/url] viss urban Bohme. Huset sier byleilighet med rå betongvegger og en haug med danske designmøbler, gjenspeiler barnet realisering av kulturelle idealer motstå, og treet godt, noe som er, i beste fall, i den forfalne eiendommen i Brandenburg (som du mest definitivt snart med sine egne hender renovert).

I det daglige livet av Berlin viktige statussymboler, men har også alltid der: The iPhone gjør rett og slett de beste bildene med fixie sykkel uten bremser, ruller du til jobben, unisex gym bag som en håndveske eller ryggsekk man har alltid belte. Det høres ut som nådeløst flate stereotyper? Vi vet alle: Hver siste forslitt klisjé som noen kjerne av sannhet.

Personvern Teknikken av kommentarfunksjonen nike dame sko DISQUS er San Francisco / USA., Levert nike free norge av et eksternt selskap, Big Head Labs, Inc., er tilgjengelige. For mer informasjon, spesielt om hvorvidt og hvordan personopplysninger samles [url=http://www.catalinayachts.com/nike-free-run-sko.cfm]nike free run sko[/url] inn og behandles, se våre retningslinjer for personvern

Moderasjon Den moderering av kommentarer hviler utelukkende med verden. Generelt: Kritiske kommentarer og diskusjoner er velkomne, overgrep / fornærmelser imidlertid bli fjernet. Hvordan vi moderat, vi forklare i vilkårene for bruk.

Hobby:  -
Ultime Notizie:  -
Links 
Homepage:  http://kurl.no/K4hG 
Link Interessanti:  http://www.catalinayachts.com/nike-free-run-billig.cfm 
  http://goo.gl/yrRGky 

Torna indietro

 

Hacked 1923Turk Grup - Tugay

 

Hacked 1923Turk Grup - Tugay

Torna Su
Snitz Forums